Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın prezantabl testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müteallik tetebbu geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yukarıda arsa meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve ihtimam kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Kompetan personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir konue ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanların emin ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlamlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın çıbanlangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık süre içinde vaka yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Gene yalnızca 6 dakikalık gücük bir sürede düzlemın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşen yangın olumsuzluklarıyla binaların mideindeki merdivenler kullanılamaz bir hal alır. Böylece örgülardan çıkış imkânsız evet. En uygun dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Emanet kaybının en aza indirilmesi evet da top engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı aralık otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı olabilir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve meselearetler kullanılır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara mutabık halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içinde mevcut insanoğluın ve vesair kıvrakların yangın yahut herhangi bir müstacel konum sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme mevla, strüktürlması mecburi, konstrüksiyonların vazgeçilemez unsurları ortada mevzi almaktadır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz yağsız gereç kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir standart olmadığı derunin sac kalınlığı 1.0 mm yahut elan ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara temin etmek Yangın kapısı istanbul fiyatı mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Bu sebeple bina içre herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, bina ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Kanatlar zarfında isabetli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page