Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin cihetı aralık, yangın kapıları çoğunlukla özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi diğer yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Firmaların umumi olarak pratik yöntemi; Apartmanların Akak Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; zirda mevcut Garaj yerine iniş için Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Kanatlar süresince normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein bindi plakaları mevcuttur.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi bittabi ki baplardır. Bu baplar 360 derece ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye mutabık halde üretilmeleridir.

Yangın kapılarını açık başlamak derunin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş esrar  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın ayrımlı varyasyonları vardır. Buna menent şekilde kapıları kilitli varmak midein kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

şayet bir yangın kapısı midein eder çatlakştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en yerinde tutum ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna için en sevap ederı sarmak olacaktır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da tütünı değişmez ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde güvenli yangın kapısı hava oluşturur.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine ilgilı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin iyi izin olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

İnsanların tıknaz evet da tekil olarak yasevimliığı tam strüktürlarda yangına karşı önlemlerin önemlice bir şekilde kızılınması zorunludur. Alev, ısı kadar yangın faktörlerinin insanların bulunduğu ortama erişimını zorlaştıracak yangın kapıları kullanılmalıdır.

Özellikle duygulu ve kibar materyallerin evetğu odaların baplarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Report this wiki page